کوتاه کردن ناخن نوزاد: راهنمایی کامل برای جلوگیری از آسیب و صدمات

در این مقاله به شما راهنمایی کاملی درباره کوتاه کردن ناخن نوزاد ارائه می‌دهیم. ناخن‌های نوزاد به دلیل رشد سریع و انگشتان کوچکشان، به خصوصی در دوران کودکی باید به طور منظم کوتاه شوند تا از آسیب دیدن نوزاد جلوگیری کرده و صورتش را از خراش‌ها محافظت کنیم. اگر می‌خواهید بدانید چگونه بهترین روش را برای کوتاه کردن ناخن نوزاد خود استفاده کنید و چه نکاتی را در نظر داشته باشید، ادامه مطلب را بخوانید.
مراقبت
1 دقیقه مطالعه
کوتاه کردن ناخن نوزاد: راهنمایی کامل برای جلوگیری از آسیب و صدمات

ناخن‌های نوزاد به دلیل انگشتان کوچکش، خیلی سریع رشد می‌کنند. ناخن ‏ها باید کوتاه شوند تا نوزاد به خودش آسیب نزند و صورتش را خراش ندهد.

چگونگی کوتاه کردن ناخن نوزاد

این کار کمی چالش برانگیز است، به خصوص اگر کودک شما زیاد حرکت کند. اگر کودک شما بیدار است، با آواز خواندن او را آرام کنید یا به او اسباب بازی مورد علاقه‌اش را بدهید، سپس اقدام به کوتاه کردن ناخنش کنید.

برای جلوگیری از آسیب دیدن نوزاد، ناخن‌های او را بعد از حمام، زمانی که آرام هست یا زمانی که خواب هست، کوتاه کنید. البته اگر بیدار شد و مشکلی پیش نیامد به کارتان ادامه دهید. از همسرتان یا یکی از اعضای خانواد بخواهید دست کودک را بگیرد تا بتوانید کار را انجام دهید. ناخن‌های پا کندتر از ناخن‌های دست رشد می‌کنند، بنابراین فقط یک یا دو بار در ماه باید آن‌ها را کوتاه کنید.

ناخن‌های کودک خود را با استفاده از یک ناخن گیر کوچک کوتاه کنید. برای جلوگیری از آسیب رساندن به کودک، نوک انگشت او را به عقب فشار دهید و سپس ناخن را کوتاه کنید. اگر به طور تصادفی از انگشتش خون آمد، فقط از یک گاز استریل استفاده کنید، به آرامی فشار دهید تا خونریزی متوقف شود و باند پیچی نکنید.

اگر متوجه شدید بافتی متورم و قرمز در اطراف ناخن دست یا پا وجود دارد، ممکن است نشانه عفونت در پوست کودک باشد، بنابراین با پزشک اطفال خود مشورت کنید تا اگر عفونت بود به سرعت آن را درمان کنید.

منبع: روموکو

مقالات مرتبط

اپلیکیشن روموکو

ما مطمئن هستیم که بهترین ایده ها را برای زمان بازی، محتوای جدید و بینش در مورد رشد کودک خود خواهید یافت.

دریافت از