با برداشتن چند قدم ساده می توانید خطر ابتلا به آلرژی غذایی در کودک خود را کاهش دهید.
در دوران بارداری یا شیردهی از یک رژیم غذایی متعادل و مغذی استفاده کنید. هنگامی که باردار هستید یا در دوران شیردهی هستید، خوردن طیف وسیعی از غذاهای سالم از جمله میوه، سبزیجات، غلات، پروتئین و لبنیات یا محصولات غنی شده با کلسیم مهم است.
پرهیز از غذاهایی که معمولاً باعث آلرژی می شوند مانند تخم مرغ و بادام زمینی، در دوران بارداری یا شیردهی، خطر ابتلا به آلرژی در کودک شما را کاهش نمی دهد. در حقیقت، اجتناب از مصرف زیاد غذاها می تواند خطرناک باشد ، زیرا کودک شما مواد مغذی مفید را دریافت نمی کند. لذا پرهیز غذایی در دوران بارداری یا شیردهی حتما باید زیر نظر پزشک متخصص انجام شود.
شیر مادر بهترین تغذیه نوزاد است ، بنابراین توصیه می شود تا حدود 6 ماهگی که زمان شروع غذاهای مکمل است، فقط نوزاد شیر مادر مصرف کند. البته توصیه می شود شیردهی مادر تا حدود 2 سالگی ادامه داشته باشد.
اگر به دلایل مختلف مجبور شدید از شیشه شیر و شیر خشک استفاده نمایید، در مورد نحوه استفاده و همچنین نوع شیر خشک مصرفی حتما با پزشک متخصص اطفال مشورت کنید.
همه نوزادان، از جمله نوزادان دارای آلرژی، باید از حدود 6 ماهگی غذاهای جامد (غذای کمکی) مصرف کنند که برخی از این غذاها باعث ایجاد آلرژی می شود. غذاهایی مانند تخم مرغ خوب پخته شده، گندم، کره بادام زمینی، محصولات سویا، کنجد و ...
معمولاً والدین کودکان مبتلا به آلرژی غذایی، خودشان حساسیت غذایی ندارند. اما اگر والدین کودک آلرژی غذایی یا سایر مشکلات آلرژیک مانند آسم، اگزما یا تب یونجه داشته باشند، خطر ابتلا به آلرژی غذایی در کودک افزایش می یابد. همچنین، در نوزادان مبتلا به اگزمای شدید، خطر آلرژی غذایی در چند ماه اول زندگی بیشتر است.
اپلیکیشن روموکو
ما مطمئن هستیم که بهترین ایده ها را برای زمان بازی، محتوای جدید و بینش در مورد رشد کودک خود خواهید یافت.
دریافت از