چگونگی واکنش والدین به خشم کودکان: راهنمای کارآمد برای مدیریت خشم و عصبانیت

آیا می‌خواهید بدانید چگونه به خشم کودکان واکنش نشان دهید؟ در این مقاله، به شما راهنمایی‌های مهم و کارآمدی را ارائه می‌دهیم تا بتوانید با خشم و عصبانیت کودکان خود بهتر کنار بیایید و با احساسات آنها ارتباط موثری برقرار کنید. از جلب توجه تا مدیریت مشکلات، همه راهکارهای لازم را در اینجا پیدا خواهید کرد.
احساس نسبت به خود
2 دقیقه مطالعه
چگونگی واکنش والدین به خشم کودکان: راهنمای کارآمد برای مدیریت خشم و عصبانیت

خشم به خاطر جلب توجه:

  1. برخی از کودکان برای جلب توجه دیگران و دستیابی به خواسته‌های خود، به خشم، عصبانیت و فریاد متوسل می‌شوند تا والدین را تسلیم خود کنند. در این مواقع به فریاد کودک توجه نکنید و با آرامش او را به بیان خواسته‌اش بصورت درست دعوت کنید و تا آرام نشده خواسته‌اش را برآورده نکنید.
  2. اگر کودک خواسته‌ی غیرمعقولی دارد، به آرامی برای او توضیح دهید که امکان انجام آن خواسته وجود ندارد.

خشم بخاطر مسائل و مشکلات:

  1. زمانی که کودک شما تعادل احساسی خود را از دست می‌دهد یا نمی‌تواند خواسته‌اش را بیان کند، ناگهان خشمگین می‌شود. در این موقعیت کودک خود را بغل کنید تا احساس امنیت کند و با عبارت ساده‌ای مانند "من در کنار تو هستم" به او آرامش دهید.
  2. وقتی کودک احساس می‌کند مجبور است و حق انتخابی ندارد، ممکن است به شدت عصبانی شود. راه حل آن این است که به او اجازه دهید انتخاب کند. به عنوان مثال، اگر کودک هنگام پوشیدن لباس عصبانی می‌شود، می‌توانید از او بپرسید که کدام شلوار را می‌خواهد بپوشد، آبی یا قرمز.
  3. وقتی که کودک شما از شدت خشم گریه می‌کند، او را رها نکنید، از اتاق بیرون نروید و کودک را تنها به اتاق دیگر نفرستید. زیرا گریه کودک نشانه این است که به کمک شما نیاز دارد.
  4. به خاطر داشته باشید که وقتی کودک دچار خشم شدید می‌شود، موضوع مهمی برای او اتفاق افتاده است، حتی اگر برداشتن اسباب بازی توسط برادرش باشد. ممکن است این موضوع برای شما کم اهمیت باشد اما واکنش شما باید به گونه‌ای باشد که موضوع برای شما هم مهم است. تنها در این صورت است که کودک احساس می‌کند شما او را درک می‌کنید و به احساسات او توجه دارید.
  5. زمانی که کودک خشمگین می‌شود، سعی کنید توجه او را به چیزی که به آن علاقه دارد، جلب کنید. این موضوع باعث می‌شود، حواس کودک پرت شده، استرس او کاهش یابد و از حالت خشم خارج شود.
منبع: روموکو

مقالات مرتبط

خشم در کودکان: علل و انواع آن در سنین ۱ تا ۵ سالگی
احساس نسبت به خود
12 تا 60 ماهگی
27 مهر 1401

اپلیکیشن روموکو

ما مطمئن هستیم که بهترین ایده ها را برای زمان بازی، محتوای جدید و بینش در مورد رشد کودک خود خواهید یافت.

دریافت از