احساس امنیت در پنج حوزه مورد بررسی قرار میگیرد:
فعالیتهایی مثل بوسیدن و نوازش کردن خیلی خوب است، اما مسئله مهم دیگری نیز وجود دارد و آن جلوگیری از تنش، دعوا و بحث است. اختلاف نظر بین پدر و مادر امری کاملاً طبیعی است، اما این مشکلات در حضور کودکان نباید باشد. متاسفانه بعضی اوقات والدین در حضور بچهها دعوا و قهر میکنند و در خفا مهر و محبت! خیلی اوقات بچهها دعوای والدین را میبینند، اما آشتی و محبت را آنها نمیبینند و این بسیار برای روحیه کودکان مضر است.
دوست داشتن بچهها باید بدون قید و شرط باشد، نه بواسطه کارهای خوبی که انجام میدهند. در ضمن تنبیه فیزیکی یا روانی، امنیت عاطفی کودک را به خطر میاندازد.
در خانه باید پریزهای برق پوشانده شود و وسایل نوک تیز و خطرناک از دسترس بچهها دور شوند. محیط کاملاً ایمن باشد تا کودک آسیب کمتری ببیند. حس امنیت سنگ بنای اعتماد به نفس کودک است.
والدین ابتدا باید خود مسائل جنسی که به فرزندانشان مرتبط هستند را یاد بگیرند و سپس متناسب با سن کودکان، به آنها آموزش دهند. آموزش مسائل جنسی به عهده والد همجنس میباشد. آموزش جنسی معمولاً با آموزش اندام خصوصی به کودکان از 3 سالگی شروع میشود.
از وظایف پدر و مادر این است که مراقب باشند که چه اطلاعاتی وارد خانه میشود. میبایست حواسشان به تلویزیون، ماهواره و فضای مجازی باشد. به کودکان آموزش بدهند که ما نمیتوانیم تو را در فضای مجازی تنها رها کنیم و باید همیشه در کنارتان باشیم یا از نرمافزارهای کنترل کننده استفاده کنند.
بچهها را درگیر استرسهای مالی نکنید و دغدغه بیپولی و وضعیت بد اقتصادی را برای کودک بازگو نکنید.
اپلیکیشن روموکو
ما مطمئن هستیم که بهترین ایده ها را برای زمان بازی، محتوای جدید و بینش در مورد رشد کودک خود خواهید یافت.
دریافت از