افزایش دانش و پیشگیری از خفگی در نوزادان

خفگی یکی از علل رایج مرگ در نوزادان است. در این مقاله، با ارائه کمک‏های اولیه و روش‌های پیشگیری، ما بهترین راه‌ها برای حفظ آرامش و جلوگیری از خفگی در نوزادان را بررسی می‌کنیم. با ما همراه باشید و اطلاعات لازم را درباره این موضوع به دست آورید.
پزشکی
2 دقیقه مطالعه
افزایش دانش و پیشگیری از خفگی در نوزادان

خفگی یکی از علل رایج مرگ در نوزادان است. حفظ آرامش در شرایط خطرناک خفگی ضروری است و بهترین راه برای حفظ آرامش، افزایش دانش درباره این موضوع است.

نوزاد به طور طبیعی تمایل دارد همه چیز را به دهان خود ببرد، این‏کار او را در معرض خطر خفگی قرار می‌دهد. نوزادان ممکن است با غذا، اسباب بازی‌های کوچک، پیچیدن طناب (نخ پرده) به دور گردن‏شان دچار خفگی ‌شوند.

علائم خفگی

  • سرفه کردن
  • عدم توانایی در صحبت کردن
  • در حین بازکردن دهان صداهای عجیب و غریب می دهد یا اصلا صدایی ندارد.
  • پوست قرمز یا آبی روشن
  • دشواری در تنفس

کمک‏های اولیه

در مواقع اضطراری، سرفه بهترین راه برای برطرف کردن انسداد است. اگر کودک شما هوشیار است اما نمی‌تواند سرفه کند یا نفس بکشد و شما می‌دانید که چیزی مسدود کننده تنفس اوست، می‌توانید این مراحل را دنبال کنید:

  1. کودک خود را به صورت برعکس و رو به پایین روی ساعد یا روی پاهای خود قرار دهید.
  2. با قرار دادن دست خود در اطراف فک و با استفاده از ران خود، سر او را نگه دارید.
  3. پنج ضربه سریع با کف دست خود به پشت کودک مابین تیغه‌ها‌ی شانه‌ها‌ی او وارد کنید.
  4. اگر جسم بیرون ن یامد، کودک خود را رو به بالا برگردانید و از ران یا کمر خود برای نگه داشتن او استفاده کنید. سر او را که همچنان باید پایین‌تر از سینه باشد، نگه دارید و دو انگشت خود را روی وسط جناغ سینه قرار دهید. پنج فشار سریع به سمت پایین بر روی قفسه سینه اعمال کنید (انگشتان باید به اندازه یک انگشت زیر خط فرضی بین نوک سینه های کودک باشد).
  5. ضربات به پشت و سینه کودک را تکرار کنید تا جسم خارجی را به بیرون سرفه کند.

سعی نکنید خودتان با دست شی را خارج کنید، زیرا جسم به قسمت عمیق‌تری از گلو فرو می‌رود، یا به گلوی کودک آسیب می‌رساند. اگر نمی‌تواند جسم را سرفه کند، با 115 تماس بگیرید.

اگر کودک شما هوشیاری خود را از دست داد، شما نیاز به انجام CPR دارید. درباره کمک های اولیه و CPR مطالعه کنید. برای پیدا کردن کلاس، به وب سایت هلال احمر مراجعه کنید.

منبع: روموکو

مقالات مرتبط

مکمل های مورد نیاز نوزادان و کودکان
پزشکی
6 تا 24 ماهگی
30 آبان 1401

اپلیکیشن روموکو

ما مطمئن هستیم که بهترین ایده ها را برای زمان بازی، محتوای جدید و بینش در مورد رشد کودک خود خواهید یافت.

دریافت از