آرام کردن کودک شلوغ: راهکارهای موثر و کاربردی

آیا کودک شما همیشه پر از انرژی است و بیش از حد شلوغ به نظر می‌رسد؟ در این مقاله، به بررسی روش‌هایی برای کنترل و مدیریت انرژی زیاد کودکان پرداخته و راهنمایی‌های موثری برای آرامش و آرام کردن آنها ارائه می‌دهیم.
وظایف والدین
1 دقیقه مطالعه
آرام کردن کودک شلوغ: راهکارهای موثر و کاربردی

اغلب کودکان از انرژی بسیار زیادی برخوردارند که با این انرژی بیش از اندازه، به کودک شلوغ مشهور می‌شوند. شلوغ بودن در پر جنب و جوش بودن کودکان خلاصه می‌شود. برای آرام کردن کودک شلوغ، از روش‌های زیر استفاده کنید:

  1. ایجاد یک خواب کامل: چون این گروه از کودکان نیاز به آرامش جدی و احساس امنیت دارند، خواب کامل یکی از بهترین روش‌های ایجاد آرامش برای آنهاست. یک نوزاد در شبانه‌روز بین ۱۷ تا ۱۹ ساعت، و یک کودک بین ۲ تا ۳ سالگی نیاز به ۱۰ تا ۱۲ ساعت خواب در شبانه‌روز دارد و معمولاً خواب شبانه نقش بارزتری در ایجاد آرامش دارد تا خواب روزانه.
  2. صحبت کردن با کودک و بازیگوش: کودکان بازیگوش حرف زدن را دوست دارند. در صحبت کردن با بچه‌های بازیگوش دقت کنید و روی رفتارشان متمرکز باشید.
  3. رعایت رژیم غذایی کودکان: مراقبت از رژیم غذایی کودکان خود باشید. مصرف غذاهایی که حاوی کافئین هستند، سطح انرژی بدن را بالا می‌برد و کودکان حتی با مقدار کمی از آنها، انرژی زیادی به دست می‌آورند که ممکن است باعث شلوغی زیاد و اختلال در خواب شود.
  4. تعیین مکان‌های مشخص برای بازی و رفت و آمد کودک: مکان‌های خاصی از خانه را برای بازی و رفت و آمد کودک مشخص کنید. لوازم اضافی را از آن جا جمع‌آوری کنید و ورود به بعضی مکان‌ها را برای او محدود کنید که امکان دسترسی برایشان نباشد.
  5. تشویق کودک در زمان‌های آرام: زمان‌هایی که کودک بازی‌های آرام انجام می‌دهد و شلوغ کاری ندارد، او را تشویق کنید و نشان دهید که رفتارش را می‌پسندید.
  6. استفاده از اشیاء قدیمی برای بازی: اشیاء قدیمی که خراب شدن آنها مهم نیست را در یک مکان جمع‌آوری کنید و به کودک بگویید می‌تواند با آنها هر بازی مورد نظرش را انجام دهد.
  7. بازدید از فروشگاه‌های وسایل آموزشی: اگر کودک شما کنجکاو است، کودکتان را به فروشگاه‌های وسایل آموزشی ببرید و باهم وسیله‌ای انتخاب کنید مثل ماکت هواپیما، کیت‌های سرهم‌کردن ابزارهای الکتریکی و غیره تا آنها را بسازد و هر جا هم به کمک نیاز داشت، به او کمک کنید.
منبع: روموکو

مقالات مرتبط

 سه روش برای داشتن کودکی مطیع و حرف گوش کن
وظایف والدین
36 تا 60 ماهگی
12 آذر 1401
آموزش جنسی به کودکان: چگونه محافظت کنند؟
وظایف والدین
36 تا 60 ماهگی
12 آذر 1401
شیوه های تشویق کودکان
وظایف والدین
36 تا 60 ماهگی
04 مرداد 1402

اپلیکیشن روموکو

ما مطمئن هستیم که بهترین ایده ها را برای زمان بازی، محتوای جدید و بینش در مورد رشد کودک خود خواهید یافت.

دریافت از